levensduur

Aanpak kademuren en damwanden verspilt bakken met geld

Een nieuwe aanpak kan de levensduur van kademuren en damwanden met jaren tot tientallen jaren verlengen. Dat zegt een onderzoeksgroep van Deltares, TNO en SmartPort. De methode waarmee de constructies op dit moment worden beoordeeld werkt geldverspillend voor Rijkswaterstaat, de provincies, gemeenten en andere beheerders.

kademuren damwanden smartport

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Aanpak kademuren en damwanden verspilt bakken met geld | Schuttevaer.nl
levensduur

Aanpak kademuren en damwanden verspilt bakken met geld

Een nieuwe aanpak kan de levensduur van kademuren en damwanden met jaren tot tientallen jaren verlengen. Dat zegt een onderzoeksgroep van Deltares, TNO en SmartPort. De methode waarmee de constructies op dit moment worden beoordeeld werkt geldverspillend voor Rijkswaterstaat, de provincies, gemeenten en andere beheerders.

kademuren damwanden smartport

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer