Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Column BLN-Schuttevaer: Vakantietijd

ZWIJNDRECHT

Genietend van een kopje koffie aan boord schrijf ik deze column. Het fijnste van de vakantietijd vind ik dat we een lange tijd met het hele gezin samen zijn. Geen school, geen heen en weer gereis van en naar boord, maar gewoon de rust van het normale leven aan boord.

1 / 1
Fiona Oomen.

Fiona Oomen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • G.C. de Bruijn

  Beste mevrouw Oomen,
  Eerder heb ik hierop gereageerd (met een knipoog) geef dummies niet de schuld. Echter door uw reactie vraag ik mij ernstig af, wordt alle informatie ( o.a Teletext pag. 720 enz.) wel gebruikt. Vrij en nu 2021 via handy/mobile etc. overal verkrijgbaar is!!
  Zeker op de Gelderse IJssel een van onze mooiste maar ook “linkste” rivieren.
  Een lage spoorbrug is lastig maar die was voorheen nog lastiger v.w.b. in de de geheven opening (toen nog) zonder geleideconstructies. Alleen al het rondgaan bovenstrooms de brug! Brrr. ankertje erbij zetten en een goede m/v voorop en optijd inhalen.
  Dus meer aandacht aan het zgn. reisvoorbereiding via info via de Gsm en PC. en daarnaast last but not least “oogjes op en op tijd NIET de snaveltjes dicht”
  Fouten maken we allemaal zo ook ondergetekende maar kennelijk willen we er niet meer van leren in deze tijden van “time is money”. Verzekeringen analyseren en verrekenen eveneens. Hopelijk desondanks een aangename vakantie gehad.
  Met vriendelijke groet G.C. de Bruijn

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook