Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Containerkranen Bremerhaven zo hoog als Rembrandttoren

De containerterminal van Eurogate-MSC in Bremerhaven heeft twee nieuwe containerkranen in gebruik genomen. Ze zijn 135 hoog, zo hoog als de Rembrandttoren in Amsterdam en de Haagse toren in de binnenstad van Den Haag.

1 / 1
De twee nieuwe kranen van MSC-Eurogate in Bremerhaven. (Foto Eurogate)

De twee nieuwe kranen van MSC-Eurogate in Bremerhaven. (Foto Eurogate)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook