Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Flevoland heeft nieuw plan voor servicehaven Urk

URK

De provincie Flevoland hoopt met een nieuw plan alsnog voor elkaar te krijgen dat de buitendijkse Maritieme Servicehaven Noordelijk Flevoland wordt aangelegd bij Urk. De Raad van State haalde in december 2019 een streep door het plan, omdat de ecologische onderbouwing niet aan de stikstofrichtlijnen voldeed. Aan het miljoenenproject was jaren gewerkt.

1 / 1
Plattegrond Maritieme Servicehaven Urk Bron provincie Flevoland

Plattegrond Maritieme Servicehaven Urk Bron provincie Flevoland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook