Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Havengeld hoort bij overslagbedrijven

ZWIJNDRECHT

Gemeentehavens vragen meestal geld om van de haven gebruik te mogen maken. De afdeling Koninklijke-BLN ZON staat unaniem op het standpunt dat de kosten voor het verblijf in een haven beter bij de overslagbedrijven kan worden neergelegd dan bij de scheepseigenaar. Als het schip om privéredenen in een haven ligt, betaalt uiteraard de eigenaar van het schip. 

1 / 1
OVERAL WAAR U VAART Nico Evens (2)

OVERAL WAAR U VAART Nico Evens (2)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook