Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Extra havengeld Terneuzen na protest schipper van de baan

Terneuzen

Het voornemen van de gemeente Terneuzen om het havengeld bij langer liggen dan drie dagen met 50 procent te verhogen, is van de baan. En dat is mede te danken aan de brief die schipper Gerhard Kreuze van de Elly aan de burgemeester schreef.

1 / 1
Het voornemen van de gemeente Terneuzen om het havengeld bij langer liggen dan drie dagen met 50 procent te verhogen, is van de baan. En dat is mede te danken aan de brief die schipper Gerhard Kreuze van de Elly aan de burgemeester schreef. (Foto Heere Heeresma jr.)

Het voornemen van de gemeente Terneuzen om het havengeld bij langer liggen dan drie dagen met 50 procent te verhogen, is van de baan. En dat is mede te danken aan de brief die schipper Gerhard Kreuze van de Elly aan de burgemeester schreef. (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (6)
 • valencia

  Prima goed gedaan bedankt voor de moeite

 • elzinga

  Dat gebeurt niet vaak meer dat schippers wat voor mekaar krijgen bij de overheid. Echt top gedaan. Petje af.

 • Williebrordus

  Bravo !

 • j.hagens

  Macht maakt Kracht, misschien zijn er nu mensen die zien dat lid zijn van een Bond wel degelijk nut heeft.
  Dus niet meeprofiteren over een ander zijn rug, maar wordt ook lid van een bond, tenslotte gebeurd er veel meer door de Bonden dan alleen dit, waar overigens Dank voor.

 • auroraspits

  Goed zo bedankt voor de moeite .

 • willemdebruijn

  Goed geregeld mannen. šŸ‘

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook