Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Belang binnenvaart bij North Sea Port neemt fors toe

Vlissingen

In North Sea Port blijft het vervoer van goederen naar het achterland via de binnenvaart verder toenemen. Met een stijging van 4% komt dit vervoer uit op maar liefst 58%. Dat blijkt uit het tweede onderzoek dat de haven verrichtte bij bedrijven in het hele grensoverschrijdende havengebied.

1 / 1
In North Sea Port blijft het vervoer van goederen naar het achterland via de binnenvaart verder toenemen. (Foto North Sea Port)

In North Sea Port blijft het vervoer van goederen naar het achterland via de binnenvaart verder toenemen. (Foto North Sea Port)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook