Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Coronaschip op Maasvlakte

Rotterdam

De Lexa Maersk legde maandag 18 mei aan bij APM Terminal Rotterdam op de Maasvlakte. Waarschijnlijk zijn vijf bemanningsleden besmet met het coronavirus. Op de Maagdeneilanden werd begin mei al een ziek bemanningslid met koorts van boord gehaald. Onder de vijf zieken is ook de kapitein van het schip.
1 / 1
Op de Lexa Maersk is een deel van de bemanning met corona besmet. (Foto Marine Traffic)

Op de Lexa Maersk is een deel van de bemanning met corona besmet. (Foto Marine Traffic)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook