Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Havenbedrijf en Vlaamse Waterweg plannen nieuw wachtdok binnenvaart

Antwerpen

Om het vrachtverkeer per binnenschip van en naar de Antwerpse haven te bevorderen, willen De Vlaamse Waterweg en het Havenbedrijf Antwerpen samen een nieuw wachtdok bouwen voor binnenschepen. Beide initiatiefnemers willen hiermee de druk op de wachtplaatsen voor de binnenvaart oplossen en tevens de haven van Antwerpen aantrekkelijker maken voor de binnenscheepvaart.

1 / 1
Het nieuwe dok zal een oppervlakte krijgen van ongeveer 10 ha.

Het nieuwe dok zal een oppervlakte krijgen van ongeveer 10 ha.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook