Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Nieuwe sluiskolk bij Eefde voor veel bedrijven van levensbelang’

Hengelo (O)

Anne-Ruth Scheijgrond van Combi Terminal Twente (CTT) was intensief betrokken bij de lobby voor aanleg van de onlangs in gebruik genomen tweede sluiskolk bij Eefde. Zowel voor CTT als voor veel andere bedrijven rond het Twentekanaal is de tweede kolk van levensbelang, weet Scheijgrond. Des te vervelender was het daarom dat er zich de eerste weken al een paar storingen voordeden en niet alles was afgewerkt zoals het hoort. Ook staan er nog wel wat andere wensen op het lijstje voor de scheepvaart van en naar Twente.

1 / 1
Anne-Ruth Scheijgrond: 'Het vervelende is dat we vooraf hebben gewaarschuwd.' (Foto Emiel Muijderman)

Anne-Ruth Scheijgrond: 'Het vervelende is dat we vooraf hebben gewaarschuwd.' (Foto Emiel Muijderman)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook