Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Minister heropent overleg over sluis Kornwerderzand

DEN HAAG

Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) gaat opnieuw in overleg met de tientallen maritieme bedrijven die 26,5 miljoen euro bij elkaar hebben gebracht voor verbreding van de sluis bij Kornwerderzand. Hun financieringsconstructie blijkt juridisch niet te deugen, schrijft ze in een brief aan de Tweede Kamer.

1 / 1
Kornwerderzand met te verbreden sluis en bruggen. (Beeld DeAfsluitdijk.nl)

Kornwerderzand met te verbreden sluis en bruggen. (Beeld DeAfsluitdijk.nl)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Hilarisch

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook