Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste baggerklus Vox Amalia

DEN HELDER

In opdracht van Rijkswaterstaat is Van Oord bij Den Helder gestart met kustonderhoud. Hiervoor wordt de gloednieuwe sleephopperzuiger Vox Amalia ingezet. Voor deze 18.000-kuubs zuiger is dit haar eerste baggerklus.

1 / 1
De Vox Amalia bezig met haar eerste klus bij Den Helder. (Foto PAS Publicaties)

De Vox Amalia bezig met haar eerste klus bij Den Helder. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook