Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bijna 6% minder lading over Waalse vaarwegen 

BRUSSEL

De scheepvaart op de Waalse vaarwegen in België heeft vorig jaar 39,13 miljoen ton goederen vervoerd. Dat is 5,8% minder dan in 2017 en 2018, maar dat waren dan ook recordjaren, meldt de Direction Mobilité et Infrastructures.

1 / 1
De Pont des Trous in Doornik was vele jaren een groot obstakel, maar intussen is het van oorsprong Middeleeuwse bouwwerk afgebroken, om elders, waar het niet in de weg staat, weer te worden opgebouwd. (Foto Justin Gleissner)

De Pont des Trous in Doornik was vele jaren een groot obstakel, maar intussen is het van oorsprong Middeleeuwse bouwwerk afgebroken, om elders, waar het niet in de weg staat, weer te worden opgebouwd. (Foto Justin Gleissner)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook