Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Veel Pfas-problemen verholpen, hinder bouwers en baggeraars 

DEN HAAG [UPDATE]

De maatregelen die het kabinet in december heeft getroffen tegen de Pfas-problemen, hebben hun vruchten afgeworpen, zegt minister Stientje van Veldhoven (Milieu). Met nieuwe maatregelen hoopt zij ruimte te creëren voor baggeraars. Volgens Bouwend Nederland kampen veel bedrijven nog altijd met hinder en extra kosten bij het verplaatsen van grond.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook