Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Beschadiging stuw Linne blijkt serieus risico 

DEN HAAG

Vijf van de veertien jukken van stuw Linne zijn beschadigd geraakt nadat twee lege duwbakken op maandagochtend 10 februari tegen de stuw dreven. De stuw moet met een dam worden drooggezet voor reparatie. Rijkswaterstaat begint er maandag 17 februari mee, schrijft minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) aan de Tweede Kamer.

1 / 1
Een van de vijf beschadigde jukken van stuw Linne. (Foto N.E.)

Een van de vijf beschadigde jukken van stuw Linne. (Foto N.E.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook