Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: De file Top 10

AMSTERDAM

De opstoppingen de steden waren vorige week landelijk voorpaginanieuws. Leiden heeft de koppositie ingenomen met de meeste vertraging in het wegverkeer. In deze competitie willen politici en bestuurders liever niet de koppositie krijgen. En voor de slachtoffers, in dit geval de vele automobilisten uit die regio, is het koren op de molen om nog eens lekker te klagen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook