Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Minister Cora van Nieuwenhuizen heropent E-steiger Kreekraksluizen

RILLAND

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft maandag 3 februari de gerenoveerde E-steiger bij de Kreekraksluizen in Rilland geopend.

1 / 1
Aad en Sjaan Bos van Vagebond Containervaart (in veiligheidshesje) ijverden voor renovatie van de E-steiger bij de Kreekraksluizen. Nu dat is gelukt, boden ze minister Cora van Nieuwenhuizen als dank een doos met Zeeuwse streekproducten aan. (Foto Maria Evers)

Aad en Sjaan Bos van Vagebond Containervaart (in veiligheidshesje) ijverden voor renovatie van de E-steiger bij de Kreekraksluizen. Nu dat is gelukt, boden ze minister Cora van Nieuwenhuizen als dank een doos met Zeeuwse streekproducten aan. (Foto Maria Evers)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    Ik vind het zeer attent dat je de Minister wat heb gegeven en ben zeer erkentelijk dat de steiger terug is van weggeweest, en zeker de Hond vriendelijke roosters.
    Doch een kleine kanttekening, het is te gek voor woorden dat het 3 jaar heeft geduurd, en sorry heb ik niet veel aan, als ik niet met de Hond uit kan of zelf een stukje wil lopen.
    De dienstdoende ambtenaren op de sluis, proberen altijd te roeien met de riemen die er zijn, en zeker: er zijn te weinig ligplaatsen, en als het rijk er bij wil maken gaan complete steden tegenwerken, terwijl plaatsen als Haaften en IJzerdoorn vaak gezellig langs de Haven lopen op Zondagmiddag, in Gorichem denken ze er anders over, daar zijn Mensen die denken ikke ikke ikke en de rest kan stikke.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook