Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer Rijnstreek: Gouwe behoeft aquaduct

Alphen aan de Rijn

De tijd van praten is voorbij, de oude hefbruggen over de Gouwe in Zuid-Holland passen al lang niet meer in het moderne verkeer. Er moet een aquaduct komen. En snel ook. Dat betoogde voorzitter Henk van Laar zaterdag 11 januari op de jaarvergadering van de BLN-Schuttevaerafdeling Rijnstreek in Alphen aan den Rijn.

1 / 2
Uit handen van voorzitter Henk van Laar kreeg oud-schipper Jaap de Groen (links) een speldje voor 50 jaar lidmaatschap van Koninklijke BLN-Schuttevaer. Secretaris Andries de Weerd prees De Groen om zijn speciale gave als leermeester van moeilijk opvoedbare jongeren. (Foto Patrick Naaraat)

Uit handen van voorzitter Henk van Laar kreeg oud-schipper Jaap de Groen (links) een speldje voor 50 jaar lidmaatschap van Koninklijke BLN-Schuttevaer. Secretaris Andries de Weerd prees De Groen om zijn speciale gave als leermeester van moeilijk opvoedbare jongeren. (Foto Patrick Naaraat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Ze dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook