Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

100 extra banen bij Duitse vaarwegbeheerders 

BERLIJN

Voor extra werk aan rivieren en kanalen heeft de begrotingscommissie van de Duitse Bondsdag vrijdag 15 november geld vrijgemaakt voor meer dan 100 nieuwe banen. Die worden toebedeeld aan de Wasserstraßen- und Schifffahrtsverwaltung (WSV), de Bundesanstalt für Gewässerkunde (BfG) in Koblenz en de Bundesanstalt für Wasserbau (BAW) in Karlsruhe. 

1 / 1
Inbouw van een sluisdeur in de Moezelsluis in Trier.  Vaarwegbeheerder WSV was jaren onderbezet en het ontbrak aan financiële middelen, maar volgens brancheorganisatie BDB lijkt het tij zich nu te keren. (Foto WSV) 

Inbouw van een sluisdeur in de Moezelsluis in Trier.  Vaarwegbeheerder WSV was jaren onderbezet en het ontbrak aan financiële middelen, maar volgens brancheorganisatie BDB lijkt het tij zich nu te keren. (Foto WSV) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook