Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Rotterdam verdubbelt budget nieuwe ligplaatsen Maashaven

ROTTERDAM

Het lijkt een serieus statement vóór behoud van de Maashaven als ligplaatshaven voor de binnenvaart. De herinrichting laat even op zich wachten, maar Havenbedrijf Rotterdam heeft intussen vijf miljoen euro extra budget uitgetrokken om de herinrichting van de Maashaven mogelijk te maken.

1 / 1
Nieuwsbrief Binnenvaartligplaatsen Binnenvaart

Nieuwsbrief Binnenvaartligplaatsen Binnenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(DvdM)

Reacties (1)
  • J.Teunisse

    Er is reden om een en ander met grote scepsis te betrachten. In het sprookje wat portofrotterdam beweert is er plotseling een financiële issue. Werven hebben het ineens erg druk.. Raar talloze nederlandse werven zijn door toedoen van lokale overheden, te kort aan personeel etc verdwenen. Het geeft alleen maar weer dat ook de portof rotterdam plotsklaps verrast is door prijsstijgingen. Bizar. ik lees in de landelijke dagbladen en regionale bladen dat dit fenomeen zich overal openbaart. Zou I.S. of de Iraanse geheime dienst er achter zitten. Of is het gewoon de onnozelheid van de diverse managers die zie hiermee als onbekwaam kwalificeren. Erg toevallig publiceert de portofrotterdam zijn financiële problemen met betrekking tot de Maashaven project bijna gelijktijdig met het P.v.d.A. ( partij van de Armoede) plan om de Maashaven te dempen. Feit is dat menig politiek persoon nog niet in zijn eerste leugen is gestorven.
    Gelet eerdere onbetrouwbare uitlatingen.( steiger zo 2019 gereed zijn ) het erg laat reageren van portofrotterdam op de zogn. veranderde situatie, alsmede veranderde financiele situatie is hiermee voedingsbodem ontstaan voor komplot denken. En dan naderhand verwonderd zijn dat burgers steeds minder vertrouwen hebben in (iedere) politiek.
    Denk aan het spreekwoord : Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook