Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart claimt Maashaven

ROTTERDAM

Het gedeeltelijk dempen van de Maashaven in Rotterdam voor woningbouw – een initiatiefvoorstel van de PvdA-gemeenteraadsfractie – roept sterk afwijzende reacties op bij de Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) en Koninklijke BLN-Schuttevaer. Ook al laat het voorstel volgens de PvdA ruimte over voor ligplaatsen en laden en lossen. Havenbedrijf Rotterdam onthoudt zich van commentaar.

1 / 1
‘Het plan voor de herschikking van ligplaatsen bevindt zich buiten het gebied voor een getijdenpark en het ligplaatsenplan is in samenspraak met binnenvaartorganisaties in 2017 door Port of Rotterdam vastgesteld. Het geeft ruimte aan de binnenvaart in gelijke capaciteit als voorheen.’ (Beeld: Rijkswaterstaat)

‘Het plan voor de herschikking van ligplaatsen bevindt zich buiten het gebied voor een getijdenpark en het ligplaatsenplan is in samenspraak met binnenvaartorganisaties in 2017 door Port of Rotterdam vastgesteld. Het geeft ruimte aan de binnenvaart in gelijke capaciteit als voorheen.’ (Beeld: Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook