Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Alphen telt niet direct 25 mln neer voor tunnel Boskoop

Een VVD-motie om per direct (‘boter bij de vis, wij staan voor bereikbaarheid’) 25 miljoen euro te reserveren voor een tunnel onder de Gouwe bij Boskoop of een tweede brug er over heen, haalde donderdagavond 17 oktober geen meerderheid in de gemeenteraad van Alphen aan de Rijn. 

1 / 1
De versterkingsmaatregelen aan de heftorens van de Hefbrug Boskoop worden aangebracht. De werkzaamheden zijn donderdag door de harde wind tijdelijk stilgelegd. Zolang de doorvaart is gestremd kunnen fietsers en voetgangers gebruik maken van de pontonbrug. (Foto Van Schie Groep)

De versterkingsmaatregelen aan de heftorens van de Hefbrug Boskoop worden aangebracht. De werkzaamheden zijn donderdag door de harde wind tijdelijk stilgelegd. Zolang de doorvaart is gestremd kunnen fietsers en voetgangers gebruik maken van de pontonbrug. (Foto Van Schie Groep)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook