Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Oliehandel Van Megen eist schorsing plan Hembrugterrein

DEN HAAG

Een nieuw bestemmingsplan voor het Hembrugterrein in Zaandam is Oliehandel Anton van Megen in het verkeerde keelgat geschoten. De raadsman van het bedrijf eiste dinsdag 15 oktober schorsing van het bestemmingsplan voor een deel van het Hembrugterrein. Met dit nieuwe plan wordt de bedrijfswoning bij de oliehandel weg bestemd en uitbreiding van het bedrijf onmogelijk gemaakt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook