Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Pas je de rivier aan of het schip?

Zwijndrecht

Naast het Nationale Binnenvaartcongres was er deze week nog een grote bijeenkomst op het gebied van binnenvaart. Pianc organiseerde haar tweejaarlijkse conferentie ‘Smart Rivers’ in Lyon. Pianc bestaat sinds 1885 en is een wereldwijde, technische organisatie, die zich bezighoudt met ontwerp, aanleg en instandhouding van havens en vaarwegen, met baggeren en milieuproblematiek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook