Overal waar u vaart: Pas je de rivier aan of het schip?

Naast het Nationale Binnenvaartcongres was er deze week nog een grote bijeenkomst op het gebied van binnenvaart. Pianc organiseerde haar tweejaarlijkse conferentie ‘Smart Rivers’ in Lyon. Pianc bestaat sinds 1885 en is een wereldwijde, technische organisatie, die zich bezighoudt met ontwerp, aanleg en instandhouding van havens en vaarwegen, met baggeren en milieuproblematiek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Pas je de rivier aan of het schip? | Schuttevaer.nl

Overal waar u vaart: Pas je de rivier aan of het schip?

Naast het Nationale Binnenvaartcongres was er deze week nog een grote bijeenkomst op het gebied van binnenvaart. Pianc organiseerde haar tweejaarlijkse conferentie ‘Smart Rivers’ in Lyon. Pianc bestaat sinds 1885 en is een wereldwijde, technische organisatie, die zich bezighoudt met ontwerp, aanleg en instandhouding van havens en vaarwegen, met baggeren en milieuproblematiek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer