Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Veiligheid geborgd met Loodsplicht Nieuwe Stijl’

ROTTERDAM

Er is geen gegronde reden om de loodsplicht te behouden voor kleinere zeeschepen. Zo oordeelde de Raad van State onlangs in een door de Havenmeester aangespannen kort geding. Goed nieuws voor de initiatiefnemers van de Loodsplicht Nieuwe Stijl. Kartrekker John van der Horst van Unifeeder legt uit waarom de nieuwe wetgeving voor hen van belang is.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook