Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Deventer trekt zich niets aan van lot opgesloten schippers

DEVENTER

De gemeente Deventer weigert pertinent de schippers die vorig jaar in de haven opgesloten lagen achter de gestremde Prins Bernhardsluis schadeloos te stellen. Dat heeft een van de gedupeerde schippers via zijn advocaat vorige week te horen gekregen van de gemeente.

1 / 1
Volgens Robert van ‘t Zelfde, de advocaat van de Belgische schipper van de Infinitum  is de gemeente wel degelijk schuldig, als eigenaar van de sluis en degene die de deuren heeft dichtgedaan. (Archieffoto Sander Wels)

Volgens Robert van ‘t Zelfde, de advocaat van de Belgische schipper van de Infinitum  is de gemeente wel degelijk schuldig, als eigenaar van de sluis en degene die de deuren heeft dichtgedaan. (Archieffoto Sander Wels)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook