Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Duitse miljoenen voor ontwikkeling havens en LNG zeeschepen

BERLIJN

De Duitse overheid stelt miljoenen euro subsidie beschikbaar voor het ontwikkelen van innovatieve havens en voor zeeschepen die op LNG gaan varen. ‘We geven de maritieme industrie een technologie-update voor schone schepen in de haven van de toekomst’, stelt minister Andreas Scheuer van verkeer en digitale infrastructuur. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook