Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Chemische industrie vreest verkeersinfarct Ruhrgebied

Düsseldorf

De chemische industrie in de deelstaat Nordrhein-Westfalen (NRW) en het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) luiden samen de noodklok over de in hun ogen onhoudbare situatie op de kanalen in het Ruhrgebied. Deze week mogen beide partijen hun visie op de zaak geven aan de commissie Verkeer van de deelstaatregering.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook