Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart claimt ligplaatsen aan Südmole Zollhafen Mainz

MAINZ

Ligplaatsen bij het centrum van Mainz zijn voor de beroepsvaart dringend nodig. Bij de voormalige Zollhafen, waar de ligplaatsen langs de Südmole tijdelijk verdwenen vanwege bouwwerkzaamheden, moeten ze worden hersteld. Dat claimden de Duitse binnenvaartorganisaties BDB en BDS woensdag 4 september tijdens een manifestatie in de Zollhafen.

1 / 1
Zo gaat de bebouwing van de Zollhafen Mainz er uiteindelijk uit zien. Rechtsonder de Südmole waar de nieuwe ligplaatsen zijn gepland. (Beeld Ca Immo)

Zo gaat de bebouwing van de Zollhafen Mainz er uiteindelijk uit zien. Rechtsonder de Südmole waar de nieuwe ligplaatsen zijn gepland. (Beeld Ca Immo)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook