Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

VNF-netwerk valt verder droog 

PARIJS 

[UPDATE 26-8-19] In Frankrijk is de watersituatie afgelopen week weer verslechterd. Diverse verbindingen zijn wegens watergebrek gestremd voor bedrijfs- en pleziervaart. Het Rhône-Saônebekken is nu via geen enkele route meer met een diepgang van 1,80 meter bereikbaar.

1 / 2
Het Lac de Bouzey, dat het canal des Vosges van water moet voorzien, staat historisch laag omdat VNF geen water meer vanuit de Moezel mag aftappen. Hierdoor is het  kanaal aan beide zijden van het scheidingspand gestremd en is het waterpeil elders beperkt tot 1,80 m. (Foto Kurt van Maldegem)

Het Lac de Bouzey, dat het canal des Vosges van water moet voorzien, staat historisch laag omdat VNF geen water meer vanuit de Moezel mag aftappen. Hierdoor is het kanaal aan beide zijden van het scheidingspand gestremd en is het waterpeil elders beperkt tot 1,80 m. (Foto Kurt van Maldegem)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook