Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

BAM renoveert Zeedoksluis in Den Helder

DEN HELDER

In de winterperiode van 2020-2021 wordt de Zeedoksluis, die de verbinding vormt tussen de Helderse Buitenhaven en het Natte Dok van het Willemsoordcomplex, gerenoveerd. Het project is voor een bedrag van ruim drie miljoen euro gegund aan BAM Infra Verkeerstechniek.

1 / 2
Zeedoksluis (Afbeelding GoogleMaps)

Zeedoksluis (Afbeelding GoogleMaps)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook