Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eigenaar moet spitsen weghalen uit Leuvekolk

ROTTERDAM

De eigenaar van twee spitsen in de Leuvekolk in het centrum van Rotterdam moet de schepen daar voor 1 december van dit jaar weghalen. Dat heeft de kantonrechter bepaald. Wanneer de eigenaar geen actie onderneemt hangt hem een dwangsom van 1000 euro per dag boven het hoofd, tot een maximum van 100.000 euro.

1 / 1
De twee tot restaurant omgebouwde Belgische spitsen in de Leuvekolk in Rotterdam. (Foto Google Maps)

De twee tot restaurant omgebouwde Belgische spitsen in de Leuvekolk in Rotterdam. (Foto Google Maps)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • S.J. de Waard

    Ballasten en dan via de Rotte en het Noorder Kanaal afvoeren?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook