Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Scharnebeck weer in bedrijf

SCHARNEBECK

De scheepslift in het Elbe-Seitenkanaal bij Scharnebeck is sinds donderdag 8 augustus om 03:00 uur weer in bedrijf. Daarmee is de verbinding met het noorden van Duitsland hersteld. Brancheorganisatie BDB wil een grondig onderzoek naar de oorzaak van de dambreuk.

1 / 1
De beschadigde dam bij Geesthacht werd met zo’n 4600 ton ton bouwmateriaal gedicht. (Foto WSV) 

De beschadigde dam bij Geesthacht werd met zo’n 4600 ton ton bouwmateriaal gedicht. (Foto WSV) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook