Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Containerships Nord bunkert LNG tijdens overslag in R’dam

ROTTERDAM

Voor het eerst bunkerde een schip tijdens het overslaan van containers LNG – vloeibaar aardgas – in Europa. De Containerships Nord zette deze belangrijke stap in de algemene acceptatie van LNG als brandstof voor de scheepvaart. 

1 / 1
LNG bunkeren tijdens overslag, voor het eerst in Rotterdam met Containerships Nord. (Foto Port of Rotterdam)

LNG bunkeren tijdens overslag, voor het eerst in Rotterdam met Containerships Nord. (Foto Port of Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook