Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nachtopening  Scheldeterminals al weer stopgezet

ANTWERPEN

Om de verkeersknoop in de Antwerpse haven en omgeving te ontwarren, bleven vanaf maandag 3 juni de Scheldeterminals in Antwerpen aan de landzijde 24 uur op 24 uur geopend. Vrijdag 21 juni kwam daar alweer een einde aan omdat de transporteurs weigeren een toeslag te betalen voor iedere laadkist die buiten de daguren wordt aangeleverd of afgehaald. Het ging om een bedrag van 2,34 euro per behandelde container.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook