Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Oord: grote opdracht LNG-project Mozambique

ROTTERDAM

Baggeraar Van Oord heeft een grote opdracht voor een LNG-project binnengesleept in Mozambique. De totale contractwaarde voor het consortium van Van Oord en zijn Britse partner TechnipFMC bedraagt meer dan 1 miljard dollar, waarvan rond de 400 miljoen dollar toekomt aan de Nederlanders.

1 / 1
Het pijpenlegschip Stingray is ontworpen voor ondiep water conform de kwaliteits- en veiligheidseisen in de olie- en gasindustrie en uitgerust met de modernste apparatuur om pijpleidingen met een diameter van 6 tot 60 inch te installeren. (Foto Van Oord)

Het pijpenlegschip Stingray is ontworpen voor ondiep water conform de kwaliteits- en veiligheidseisen in de olie- en gasindustrie en uitgerust met de modernste apparatuur om pijpleidingen met een diameter van 6 tot 60 inch te installeren. (Foto Van Oord)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook