Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Serieus extra middelen nodig voor onderhoud’

Den Haag

‘Met geld alleen red je het niet, voor de uitvoering van noodzakelijk onderhoud moeten ook mensen worden vrijgemaakt.’ Dat concludeert voorzitter Erik Schultz van het Centraal Overleg Vaarwegen (COV) en Koninklijke Schuttevaer na het debat over wegen en bruggen van de Vaste Kamercommissie met minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat.

1 / 1
Cora van Nieuwenhuizen (links), minister van Infrastructuur en Waterstaat, in debat met de Vaste Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat over het onderhoud van wegen en bruggen. Rechts PVV-Kamerlid Roy van Aalst, die haar ‘een inactieve houding’ verwijt. (Foto ANP / Remko de Waal)

Cora van Nieuwenhuizen (links), minister van Infrastructuur en Waterstaat, in debat met de Vaste Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat over het onderhoud van wegen en bruggen. Rechts PVV-Kamerlid Roy van Aalst, die haar ‘een inactieve houding’ verwijt. (Foto ANP / Remko de Waal)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    Naar mijn mening mag men wel een tweede sluis bij Grave bouwen, met enige spoed, bij laagwater is deze sluis meer dan gewenst.
    Ook als de Sluis kapot valt moeten er een hoop Schepen omvaren via St Andries als je Bijv naar Os moet, en st Andries is ook een totaal onbetrouwbaar Kunstwerk.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook