Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Boeganker Rotterdamse haven voor Theo van Ravesteyn (MSC Nederland)

ROTTERDAM

Vertrekkend topman Theo van Ravesteyn van MSC Nederland is door het Havenbedrijf Rotterdam onderscheiden met het boeganker.

1 / 1
Vertrekkend MSC-topman Theo van Ravesteyn (rechts) ontving het boeganker als onderscheiding van het Havenbedrijf Rotterdam uit handen van Emile Hoogsteden, directeur Containers, Breakbulk and Logistics. (Foto HBR)

Vertrekkend MSC-topman Theo van Ravesteyn (rechts) ontving het boeganker als onderscheiding van het Havenbedrijf Rotterdam uit handen van Emile Hoogsteden, directeur Containers, Breakbulk and Logistics. (Foto HBR)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook