Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Marian baggert Ewijcksvaart

ANNA PAULOWNA

Baggerbedrijf J.P. Schilder uit Ursem is met de cutterzuiger Marian en een kleine kraanponton begonnen met het weer op diepte brengen van de Ewijcksvaart in Anna Paulowna. Het baggerwerk wordt uitgevoerd in opdracht van hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

1 / 1
De cutterzuiger Marian samen met een kleine kraanponton aan het baggeren in de Ewijcksvaart. (Foto PAS Publicaties)

De cutterzuiger Marian samen met een kleine kraanponton aan het baggeren in de Ewijcksvaart. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook