Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tweede kolk Eefde voorzien van puntdeuren (video)

EEFDE [update]

Twee puntdeuren voor de nieuwe sluisklok van sluis Eefde zijn zaterdag 18 mei gemonteerd. De operatie verliep voorspoedig, meldt Rijkswatderstaat. Tegen half vijf ‘s middags werd de stremming opgeheven van de oude sluis, die ‘s nachts in bedrijf bleef om de achterstand weg te schutten.

1 / 5
De puntdeuren op het ponton, bij aankomst in Eefde. (Foto Willem Hamer)

De puntdeuren op het ponton, bij aankomst in Eefde. (Foto Willem Hamer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook