Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Contargo zet elektrische DAF’s in bij voor- en natransport

Duisburg

Om containervervoer nog milieuvriendelijker te maken, zet container-operator Contargo nu ook elektrische trucks in voor het voor- en natransport vanaf de containerterminals langs de Rijn. DAF Trucks heeft maandag 6 mei de eerste twee volledig elektrische CF-trucks geleverd aan Contargo in Duitsland.

1 / 1
DAF Trucks heeft twee volledig elektrische CF-trucks geleverd aan Rhenus-dochter Contargo in Duitsland. Op de foto, van links naar rechts: Richard Zink (directeur Marketing & Sales van DAF Trucks), Michael Viefers, (directielid Rhenus), Martina Klassen (chauffeur van een van de DAF CF Electric trucks) en Hendrik Wüst (Verkeersminister van de deelstaat NRW). (Foto DAF Trucks)

DAF Trucks heeft twee volledig elektrische CF-trucks geleverd aan Rhenus-dochter Contargo in Duitsland. Op de foto, van links naar rechts: Richard Zink (directeur Marketing & Sales van DAF Trucks), Michael Viefers, (directielid Rhenus), Martina Klassen (chauffeur van een van de DAF CF Electric trucks) en Hendrik Wüst (Verkeersminister van de deelstaat NRW). (Foto DAF Trucks)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook