Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

VolkerWessels schrijft weer af op sluizenklus IJmuiden

AMERSFOORT

VolkerWessels heeft in het eerste kwartaal opnieuw een voorziening moeten nemen op het sluizenproject OpenIJ. Het bouwbedrijf zette nog eens 4 miljoen euro apart voor tegenvallers bij de bouw van sluizen in IJmuiden.

1 / 1
Links het 'scheve' bediengebouw. Vanuit dit doordachte Sluis Operatie Centrum wordt straks de sluis bediend. Daarnaast is de betoncentrale van OpenIJ, waar alle beton voor de bouw van de zeesluis wordt samengesteld, zichtbaar. In het midden zien we de zuidelijke wand van de sluiskolk. (Foto Rijkswaterstaat)

Links het 'scheve' bediengebouw. Vanuit dit doordachte Sluis Operatie Centrum wordt straks de sluis bediend. Daarnaast is de betoncentrale van OpenIJ, waar alle beton voor de bouw van de zeesluis wordt samengesteld, zichtbaar. In het midden zien we de zuidelijke wand van de sluiskolk. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • A. Elzinga

    iedere timmerman is geen rekenwonder.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook