Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Masterplan Binnenschifffahrt: miljarden voor marktaandeel

BERLIJN

Duitsland gaat tot 2030 24,5 miljard euro investeren in de vaarwegen. Met als doel de vervoersprestatie van de binnenvaart (62 miljard tonkilometer in 2010) tot 2030 met een kwart te verhogen naar een aandeel van 12% in het totale Duitse vervoer.

1 / 1
Presentatie van het Masterplan Binnenschifffahrt dinsdag 14 mei in Berlijn. V.l.n.r. verkeersminister Andreas Scheuer, staatssecretaris Enak Ferlemann, BDB-voorzitter Martin Staats en BöB-voorzitter Joachim Zimmermann. (Foto BDB)

Presentatie van het Masterplan Binnenschifffahrt dinsdag 14 mei in Berlijn. V.l.n.r. verkeersminister Andreas Scheuer, staatssecretaris Enak Ferlemann, BDB-voorzitter Martin Staats en BöB-voorzitter Joachim Zimmermann. (Foto BDB)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook