Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Venlo droomt van afslag ‘Haven’

Venlo

De gemeente Venlo wil haar haven ontwikkelen tot een echte industriehaven, waar zich meer watergebonden bedrijven vestigen en veel meer goederen worden overgeslagen. Een nieuwe Havenvisie is hiervoor in ontwikkeling en dient deze zomer klaar te zijn. Venlo wil matrixborden met een afslag ‘Haven’ op de snelwegen rond Venlo zien.

1 / 1
Een schets maakt duidelijk waar Venlo in de toekomst naartoe wil met haar haven. (Illustratie gemeente Venlo)

Een schets maakt duidelijk waar Venlo in de toekomst naartoe wil met haar haven. (Illustratie gemeente Venlo)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook