Overal waar u vaart: Veiligheid Flevoland neemt bizarre wending

Heb vertrouwen in deze overheid!? Een gevleugelde uitspraak uit lang vervlogen tijden. Het ‘vertrouwen’ heeft altijd onder druk gestaan. Ten tijde van de eerste maanlanding geloofde 20% van de Amerikanen de beelden niet, want…. ze waren van de overheid. Hoe zou dat nu zijn met een president, waarvan wordt beweerd dat hij 16 keer per dag liegt? Niet goed voor het imago van ‘de overheid’. En hoe staat het in Nederland met dat vertrouwen? Van nature ben ik positief ingesteld. Toch krijg ik steeds vaker het gevoel dat ik wat te naïef ben.

Door Andries de Weerd, Regiocoördinator Noord-Holland en IJsselmeer Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Veiligheid Flevoland neemt bizarre wending | Schuttevaer.nl

Overal waar u vaart: Veiligheid Flevoland neemt bizarre wending

Heb vertrouwen in deze overheid!? Een gevleugelde uitspraak uit lang vervlogen tijden. Het ‘vertrouwen’ heeft altijd onder druk gestaan. Ten tijde van de eerste maanlanding geloofde 20% van de Amerikanen de beelden niet, want…. ze waren van de overheid. Hoe zou dat nu zijn met een president, waarvan wordt beweerd dat hij 16 keer per dag liegt? Niet goed voor het imago van ‘de overheid’. En hoe staat het in Nederland met dat vertrouwen? Van nature ben ik positief ingesteld. Toch krijg ik steeds vaker het gevoel dat ik wat te naïef ben.

Door Andries de Weerd, Regiocoördinator Noord-Holland en IJsselmeer Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer