Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Overal waar u vaart: Veiligheid Flevoland neemt bizarre wending

Schagen

Heb vertrouwen in deze overheid!? Een gevleugelde uitspraak uit lang vervlogen tijden. Het ‘vertrouwen’ heeft altijd onder druk gestaan. Ten tijde van de eerste maanlanding geloofde 20% van de Amerikanen de beelden niet, want…. ze waren van de overheid. Hoe zou dat nu zijn met een president, waarvan wordt beweerd dat hij 16 keer per dag liegt? Niet goed voor het imago van ‘de overheid’. En hoe staat het in Nederland met dat vertrouwen? Van nature ben ik positief ingesteld. Toch krijg ik steeds vaker het gevoel dat ik wat te naïef ben.

Door Andries de Weerd, Regiocoördinator Noord-Holland en IJsselmeer Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • M. Smitsman

  Dat krijg je wanneer je de mensen met gezond verstand en praktijkervaring ingeruild hebt voor mensen die protocol fascisme hebben gestudeerd.

 • J.C Hagens

  We zijn er met ze allen ingestonken, afstandsbediening is het toverwoord, en alsnog worden de bedieningstijden ingekort , en de sluis afmetingen ingekort.
  Kun je nagaan hoe men op onze veiligheid gesteld is.
  Ja zolang je werkt, want dan breng je geld in het laatje, de AOW wordt steeds meer gekort, Mensen die dit Land met hun blote Handen groot hebben gemaakt, deze zie ik nooit in Opsporing verzocht,van je pensioen blijft niets over, woon je in Groningen en je Huis zakt weg Pech, ben je Visser en heb je geinvesteerd in Puls visserij, mag dit onder leiding van een stelletje Milieu activisten niet meer , volgens rapporten is Puls visserij minder slecht voor het milieu.
  En dan nog vertrouwen in dit Kabinet of Brussel, waar halen ze het lef vandaan om dat van ons te verlangen, van sommige Bewindslieden is hun onkosten vergoeding hoger dan een modaal jaarsalaris van een werkman.

 • W. Herrebrugh

  Dit is een vrij normaal, zij het wat uitzonderlijk, voorbeeld van een overheid waar de werkgelegenhe
  id van ambtenaren hoger wordt aangeslagen dan de juistheid van de
  beslissingen.

  W. Herrebrugh, Lelystad

  Er zijn nog geen reacties op dit a
  Plaats als: W. Herrebrugh

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook