Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe zeesluis Zeebrugge voor grootste carcarriers

Zeebrugge

De Vlaamse regering investeert ruim een miljard euro in een nieuwe zeesluis voor Zeebrugge. Hoog tijd volgens de klanten van de zeehaven, want de huidige twee sluizen die toegang bieden tot de achterhaven zijn sterk verouderd en onbetrouwbaar. De bouw moet moet dit jaar beginnen.

1 / 1
Nieuwe zeesluis Zeebrugge voor grootste carcarriers

Nieuwe zeesluis Zeebrugge voor grootste carcarriers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook