Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Met 110 meter naar Container Terminal Doesburg

DOESBURG

Het 110 meter lange containerschip Martinique is tweede paasdag 22 april ‘s ochtends als eerste schip van die lengte achterwaarts de vernieuwde terminalhaven Het Zwarte Schaar bij Container Terminal Doesburg binnen gevaren.

1 / 1
Met 110 meter naar Container Terminal Doesburg

Met 110 meter naar Container Terminal Doesburg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook