Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Delta Mariner ‘opent’ verdiepte Nieuwe Waterweg

ROTTERDAM

De tanker Delta Mariner, die zaterdag 20 april bij Koole (havennummer 4045) arriveerde, liep als eerste schip met een diepgang van 15 meter Rotterdam binnen. Daarmee opende het vaartuig officieus de verdiepte Nieuwe Waterweg. Deze zomer verwijderen Rijkswaterstaat en Havenbedrijf Rotterdam nog op drie plekken leidingen en dan is de verdieping van de Nieuwe Waterweg en Botlek afgerond.

1 / 1
Delta Mariner ‘opent’ verdiepte Nieuwe Waterweg

Delta Mariner ‘opent’ verdiepte Nieuwe Waterweg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook