Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Ter Haak nieuwe eigenaar van Container Terminal Beverwijk

BEVERWIJK

Container Terminal Beverwijk (CTB) is sinds begin deze maand in handen van Ter Haak Group. De terminal aan de Zuiderkade is de derde voor het Amsterdamse bedrijf. Hoeveel geld Ter Haak heeft betaald, is niet bekendgemaakt.

De Amsterdammers hopen met de aanschaf van CTB een frequenter vaarschema te kunnen aanbieden richting terminals in Rotterdam en Antwerpen. Dit moet de dienstverlening richting klanten verbeteren, meldt Ter Haak aan diverse lokale media.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook