Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Jachthaven Schiermonnikoog dieper gebaggerd (video)

SCHIERMONNIKOOG

De jachthaven op Schiermonnikoog is uitgebaggerd, aanmerkelijk dieper dan voorgaande jaren en inmiddels weer open. De afronding van de werkzaamheden is woensdag 17 april gereed, meldt beleidsadviseur Cees Boer van de waddengemeente.

1 / 2
Jachthaven Schiermonnikoog dieper gebaggerd

Jachthaven Schiermonnikoog dieper gebaggerd

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook